måndag 8 november 2010
Smakkombinationer
Visst är det kul att pröva nya smaker och de mest otippade kombinationerna kan ibland leda till oväntade gourmetupplevelser, men jag känner mig ändå ytterst tveksam till en del av de blandningar som barnen hittar på. Milla tex tycker att en ostskiva att doppa i vaniljyoghurt är en kullinarisk höjdare. Och Miltons tiopoängare är rå blodpudding doppad i cider. Och jag som tyckte att jag var en riktig pionjär på min tid när jag upptäckte njutningen med att dippa pommes frites i glass eller milk shake. Men det är uppenbart att dagens generation är lite mer vågad i sin upptäckarlust på matfronten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Pontus tycker om mackor med leverpastej och kaviar!
/johan
Hehe, ja tänk egentligen vad mycket gott man missat genom att inte testa olika kombinationer, det kanske skulle kunna bli en smaksensation?:) Ett tag fick jag för mig att knäckebröd med leverpastej och massa rå lök var grejen. Sen var det kall pizza och filmjölk. Nu återstår att se om vår lilleman har ärvt sin mammas matvrakiga sida eller sin pappas kräsna...:)
Skicka en kommentar